Németh Anita vagyok, Veresegyházon élek családommal. Két gyermek és másfél vállalkozás anyukája vagyok. Évek óta foglalkoztatott a gondolat, hogy értékteremtő tevékenységet végezzek. A farmer lett az alapanyag, a két kezem a munkaeszköz, és egy új márka, a Jeansy az eredmény.

Évekkel ezelőtt fordult meg először annak a gondolata a fejemben, hogy olyan munkám legyen, amely kapcsán én állíthatok elő valamit,és amivel másoknak örömet szerezhetek. Ez azonban sokáig azért nem valósulhatott meg, mert hatalmas önértékelési problémával küzdöttem, és sikeresen meggyőztem magam arról is, hogy a kreativitásom a nullához konvergál.

Végül egy egészen más típusú vállalkozásba csöppentem kezdetben munkatársként, majd tulajdonosként. Sokat tanultam, fejlődtem de folyamatosan hiány érzetem volt. Bár a termék önmaga távol állt és áll a mai napig tőlem, a vállalkozás működésével és annak egyéb vonzataival kapcsolatban rengeteget tanultam. A marketing és értékesítés felelőseként pedig rájöttem, hogy korábbi hitemmel ellentétben nagyonis kreatív vagyok!

2017 elején végül több hónapnyi (fejben történt) termékfejlesztést és ötletelést követően belevágtam. Megkezdtem a Jeansy prototípusainak gyártását, a felhasználandó anyagok tesztelését.

Nagyon gyorsan eldőlt, hogy a farmerrel szeretnék dolgozni. Abszolút időtálló, sokszínű és minden hölgy gardróbjában megtalálható anyagról van szó. Itt most jöhetett volna következő jelzőként, hogy könnyű vele dolgozni, de valójában ez egyáltalán nem igaz. Mind előkészítésnél mind varrás közben különös odafigyelést igényel.

Azonban mindenképpen mellette szól, hogy nem véletlenül kapta meg az “örök darab” jelzőt. A farmer anyagból készült ruhák színvilága és stílusa évről évre változik ugyan, de valamilyen formában mindig előbukkan a trend előrejelzésekben.

A cikk a kép után folytatódik

Forrás: instagram/@lucileilaf

Hordják férfiak és nők, idősek és fiatalok egyaránt. És bizony elegáns darabokat is lehet találni – gondolok itt egy-egy blézerre vagy szoknyára, amely ebből az anyagból készült.

Valahogy így, ezen okokból kifolyólag jött az ötlet, hogy olyan terméket készítsek, amely széles körben viselhető, igazi ékesség. A varrás iránti érdeklődésem egészen korán megalapozódott, ugyanis apai nagymamám varrónő volt. Egész gyermekkoromat szabás-varrás kellékek között töltöttem – bár igazán nem kerültem közel hozzá egészen addig, mígnem már bőven felnőtt koromban megkaptam a varrógépemet. Csodálattal töltött el az, ahogyan a textilekből gondos munkával valami új szépség születik.

Ezzel az érzéssel vágtam bele a farmer karkötők készítésébe, és kívánom magamnak, hogy ez az egyre csak fokozódó szenvedély sokáig tartson.
Rengeteg új tervem, ötletem van, és örömmel tölt el, ha munkáimat másokon láthatom ragyogni!