Farmer újdonság minden évben megjelenik a piacon. Na de eeeez? Mint ahogy azt már egy korábbi cikkben is említettem, a farmer örök, és minden korosztály ruhatárában megtalálható. A hétköznapi élet egyik legkedveltebb darabja, hiszen úgy jellemezhető, mint a fekete szín – mindenhez illik.

Hogy is van ez?
Könnyen variálható: egy tornacipőt éppúgy felvehetünk hozzá mint tűsarkút, és egy széles pántos trikóval ugyan úgy menő mint egy elegáns blúzzal. Hazaérsz egy barátnős cukrászda látogatásról néhány sütemény után, és ha maradt kapacitásod egy kis popcornra csak magassarkúra cseréled az utcai cipőt és már indulhattok is a moziba.

Melyik korosztály hordja leginkább?
Egészen biztos vagyok benne, hogy majdnem mindenkinek van legalább egy farmer anyagból készült ruhadarabja.

A cikk a kép után folytatódik

Forrás: Instagram/@ashleyr.photos

 A gyártók hihetetlenül cuki babaruhákkal kápráztatnak el bennünket, így már akkor is dönthetünk úgy néha, hogy farmert adunk csemeténkre amikor még csecsemő. Miért csak néha? Gyakorló anyukaként elmondhatom, az efféle darabok nálunk mindig csak akkor kerültek elő, amikor azt szerettem volna, hogy különösen szépen legyen felöltöztetve a gyerek. Minden más esetben elsődleges szempont a kényelem volt.

Az, hogy farmer nadrágból szín és fazon szerint hány félét említhetnénk, még nem a felső határa ennek az időtálló anyagnak. Nem csak korosztály tekintetében széles a skála: ebből az alapanyagból a ruhák mellett kiegészítők tekintetében is el vagyunk halmozva.
Kabátok, ingek, cipők, sapkák éppúgy elérhetőek. Már csizmák tekintetében is annyira széles a skála, hogy a a teljesen visszafogott darabokon túl a kifejezetten merész, szexi változatok is bármikor szembe jöhetnek velünk az utcán.

GÖRGESS TOVÁBB AZ ÚJ FARMER ŐRÜLETÉRT  !
jeansy

A cikk a kép után folytatódik

Forrás: Instagram/@manyafirsa

Ha az eddig felsorolt kínálat nem volt elég széles és úgy érzed, hogy ezeken a darabokon túl valami újdonságra vágysz, akkor  érdemes egy pillantást vetned az alábbi képre, melyet a Child Mode internetes oldal is bemutat cikkében:

sötétben világító farmer nadrág

Forrás: childmode.com

Ez itt gyermek nadrág! De ne csüggedj ha hirtelen vágyat érzel egy ilyen nadrág viselésére. Már felnőtt méretben is kapható, csak írd be a keresőbe hogy “glow in the dark jeans” és máris eléd tárul számtalan lehetőség, hogy vásárolj egyet magadnak. Persze csak ha akarsz.

Nos, felvennéd?

Oszd meg és közben mondd el véleményed!