Garancia

Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt   a szolgáltató 8 munkanapon belül díjmentesen kicseréli. Amennyiben a cserére nincs mód, a Vásárló választása szerint választhat más terméket a vásárlásával azonos értékben vagy elállhat a vásárlástól.

Kérem tartsa be a termék mellé csomagolt használati utasítást. A használati utasítás be nem tartásával az Eladó garanciális kötelezettsége megszűnik! Így amennyiben a Vevő a megvásárolt terméket nem rendeltetésszerűen használja az Eladó nem biztosít csere terméket sem pénzbelii visszatérítést.
A terméket használaton kívül tiszta, vegyszer mentes környezetben, napfénytől óvott helyen tárolja. Háztartási munkák és egyéb olyan tevékenységek végzésekor melyek feltételezhetőleg rongálhatják a terméket – beakadhat, elszakadhat, folyadékkal vagy vegyszerrel érintkezhet – vegye le.
A termék enyhe mosószeres langyos vízzel kézzel tisztítható. NE DÖRZSÖLJE sem kézzel sem egyéb eszközzel. Szárításakor ügyeljen arra, hogy ne csavarja ki és ne szárítsa magas hőfokon vagy napon!
A termék zárásához használt csat természeténél fogva használatból adódóan idővel karcolódhat. A karcolódás nem tekinthető garanciális hibának!

Használati utasítást bármikor kérhet pótlólagosan az erre vonatkozó igény megjelölésével az office@jeansy.hu email címre küldött levélben.